Friday, I’m in love.

It started like any other Thursday.

Little did I know…

Share this story

COMMENTS Expand -
 1. Hello Jonas,
  I watched this post few years ago, and I remember how it touched me , I wanted to show it to my boyfriend , but it does not works now :-( . In case is a simple bug, could you let me know ?

 2. Jag googlade vackra bilder bildspel. Då fick jag upp din blogg. Får bara tacka och ta emot. Va skönt att se nytt liv bland all död man haft det senaste :)

  /Den nya vännen, Kato.

 3. Oh, så vackert. Har tre barn själv, vet vad en förlossning innebär. Fast min make hade inte fått fota mig då :) så det är tur att det är jag som är fotografen i familjen ;) Jättefina bilder med mycket känsla i, gillar den när det större barnet räknar tårna, det korta skärpedjupet är så bra. Grattis och lycka till i livet.

 4. Tårna!! Tårna och pekfingret! Så häftigt! Vilket ögonblick! Alltihop är jättefint!

 5. I can watch this over and over again and i’m crying every single time!! So beautiful! And your famliy is just adorable!

 6. Åh herregud vad vackert! Vilka ögonblick och vilka känslor du fångat, får rysningar.

 7. I can’t believe i forgot to comment on this. jonas, it was beyond moving – so beautiful, powerful, life changing even. your wife is stunning and the entire process of her labor and the way you captured it stunned me.
  AMAZING!!!

 8. Den här videon fick mig att minnas hur fantastiskt det var att få en lillebror. Det är 21 år sedan, jag var tre år. Tack.

 9. Så vackert. Grattis till det nya livet!
  Bilden där din kvinna tittar på dig (kan det vara sjunde bilden, åttonde), där kan man se kärleken till dig i hennes ögon.
  jag vet att en förlossning inte är glamourös på något sätt, man har ont som fan, okända människor tittar in i ens kropp men ändå är det något magiskt. Du har verkligen lyckats fånga allt det magiska och du visar den himmelska känslan som ändå hela tiden är närvarande när ett nytt liv kommer, även fast det är mycket smärta och utsatthet i just den situationen.
  Så tack för att ni delar med er. Det berör.

 10. Underbart! Jag gillar särskilt bilden på din trötta flickvän med utsmetad kajal… världens bästa efter-bild! Och den när storebror andäktigt rör vid lillebrors tår… ett mirakel, verkligen! Grattis till er alla!

 11. Congratulations to you all. Wishing you all the best for your new and improved family for christmas. I nearly cried watching the video.

  Lesa and Marco

 12. Grattis!

  Och vilket helt enastående bildspel!
  Pommes frites-bilden var på något konstigt sätt den mest förlösande.

 13. bildspelet är otroligt inspirerande och vackert. du är fantastiskt och jag önskade att min man var hälften så bra som dig på att fotografera, jag vill också ha sådana vackra bilder från min förlossning!

 14. Vad mer kan sägas?

  Underbart, vackert, så fulländat!!
  Jag blir alldeles varm inombords!!!

  Vilken kärleksförklaring!

  Gratulerar till det underbara nyskottet!

  Kram Marja

 15. Stort stort grattis Jonas! Vilka underbara bilder! Den med Noahs hand och Joels fot är ju bara helt underbar. Och när Noah sitter på sängen och käkar pommes, helt oberörd och jättelycklig. Fantastiskt!

 16. Amazing. Congratulations to you two. Welcome to the world little Joel. Noah, teach your little brother a few tricks. xoxoxo

 17. To be are not to be.

  Lovely Wonderful

  Tack Jonas och Jac, Noah och Joel för att ni delar med Er av Er lycka, det värmer i ett lite kylet Gbg.

  Återigen Noah är ett stort charmtroll.

  Underbara ögonblick.

 18. Åh!

  Så fint. Jag grät till dessa bilder och känner mig tacksam för att du bjuder på såna lyckliga och fina ögonblick som tillåter åtminstone mig, att stanna upp och känna livet.

 19. Ljuvligt. Bilden med tår & pekfinger har etsat sig fast på min näthinna. Så mycket kärlek, så vackra bilder. Jag är full av vördnad.
  Stort grattis.
  /Jenny

 20. Grattis Jonas! Fin familj du har, lyckost! Älskar bilden då storebror pekar på lillebrors små söta tår.

 21. Wow… fantastiskt fint Jonas, så känslosamt och kärleksfullt. Stort grattis till lille sonen!

 22. Congratulations! you and your lovely with shouldbe very proud.
  Thank you for sharing the story of you new baby, it was very moving.
  Cheers Daz

 23. Första gången hos dig för mig, åsså möts man av detta.. Hjärta och själ fylls av värme. Magiskt! Stort grattis från en helt okänd.

 24. Stort Gratttis till dig Jonas och din familj.

  Det gick inte att hålla tillbaks tårarna när jag såg bildspelet… Det är helt fantastiskt att en människa man aldrig har träffat kan få fram en sådan reaktion.

 25. Oh my, that video was amazing.
  The one photo that *really* got to me was the one with the hand and the finger and the toes.. That specific photo will be (is already actually) worth the world, especially when your sons are all grown up.

  That one could easily hang in my living room, all because it contains so much LIFE.
  Simply beautiful.

 26. Du måste vara så stolt. Och jag gråter en skvätt.
  Jac är en av de vackraste kvinnor jag någonsin skådat.
  Och dina barn är gudomliga.

  Stort grattis, ta hand om dig och din fina familj.

 27. Det är eftermiddag i Malmö, precis tänt julstjärnorna i fönstret och lagt mig på sängen för att läsa.. Tittar på bildspelet och det är fantastiskt underbart, bilden med fingrar mot liten tå – så fint. Grattis!

 28. Jaha, här sitter man våt om kinderna… Stort, stort grattis! Och precis som förra gången är jag helt chockad över att någon kan vara så vacker som Jaqui när hon föder barn, helt otroligt.

 29. Lillen har visst likadan näsa som far sin tycker jag:) Även lik sin bror! varma kramar

 30. Som om jag inte hade tillräckligt mycket att grina åt. Så ser man det här. Jättefint. Och grattis.
  Kan du inte skippa det här med att vara bröllopsfotograf och komma hit och fota när jag ska föda istället?

 31. Grattis till det nya tillskottet! Så otroligt vackra bilder, framförallt på storebrors första möte med det lilla knytet!

 32. Vackrare dokumentation av en sådan stor och viktig dag har jag aldrig sett tidigare. Dina bilder och dina ord saknar aldrig innehåll. Tackar och niger!

 33. Så Vackert.Rörande.Oförglömligt. Vilka bilder! När barn kommer till världen ÄR obeskrivligt. Obeskrivligt underbart! Lycka åt er alla!

 34. Oj, oj… här sitter jag (med min mage i vädret) och gråter som en tok. GRATTIS till hela familjen! Ett otroligt vackert bildspel som får mig att längta till min förlossning :)

 35. Stort grattis och tack för att du delar med dig av detta fantastiska bildspel. Du har verkligen känsla för att fånga ögonblick med kameran. Vackert!

 36. Otroligt vackert, jag blir alledeles rörd. Grattis till er. Har följt din blogg i flera år och det känns lite som att jag känner dig, trots att vi aldrig träffats.

 37. Jonas, det är så fint. Grattis till nytillskottet. Lyckas inte du med att bli världens bästa fotograf så är det schölingen något fel på världen!
  Kramar

 38. Grattis! Varje gång jag hör “Maybe, you can owe me” med AiH så tänker jag på det förra födelse-bildspelet du gjorde. Den gången blev jag helt paff och väldigt rörd efter att ha läst din blogg en tid redan då. Tror nog nästan jag med mina oskolade ögon kan se att bilderna är ett par snäpp vassare i detta bildspel som ju är helt otroligt det oxå. Inte samma överaskningsfaktor denna gång kanske. Som någon sa ovan var pekfigner-tår-bilden kanske mäktigast av alla.

  Ha det bra och tack för allt bloggande hittills.

 39. Så fantastiskt vackert. Är otroligt tacksam att du delar med dig av de där ögonblicken och gör en underbart vacker historia av/med dina bilder. Grattis till dig och familjen!

 40. Åh, tårarna rinner ned längs kinderna. Det där kan nog ha varit bland de finaste jag någonsin sett. GRATTISGRATTISGRATTIS tusen gånger om! Så oerhört fantastiskt och vackert.

 41. Redan sagt i många, många kommentarer; Otroligt. Det var som att gå in i en seans och hyllning till livet. Mycket starkt. Mycket rörande och framförallt – musik och bildsättning i total harmoni. Tack för den stunden

 42. Jonas, that was the mos beautiful thing I´ve ever seen. Im am truly happy for you and Jackie!
  Congratulations and i wish you all of luck in the future.

 43. Grattis!!! Så otroligt vackert bildspel! Bilden där Noah räknar tårna är ju helt fantastisk!

  (Nästan så att du skulle sadla om till “förlossningsfotograf” – tänk att ha sådana bilder från ett barns födelse! ;-) )

  Stort grattis än en gång!

 44. grattis! det var ett av de vackraste bidspel jag sett,,sååå mycket känsla, kärlek o värme, underbart!

 45. grattis! vilka otroligt vackra bilder.. du har verkligen talang när det kommer till fotografering! grattis igen!

 46. Stort varmt grattis. Så fantastiskt fint att du tagit så vackra bilder, det syns i dem att det var en speciell situation. Tänk vad lilla barnet kommer att tacka er en dag. En vackrare beskrivning av den dagen kan ju ingen ge.

 47. Ehm.. jag hade ju ingen riktig koll när jag följde länken hit, men… GRATTIS till hela familjen Silverfisk!!! (underbart bildspel, men det var ju ingen överraskning att det skulle bli det, med dig bakom kameran)

 48. Seriously, Jaqui is totally cute! So are your two boys, by the way ^^
  The pic where Noah’s pointing at Baby’s toes – man! Love it :)
  Congratz!

 49. Blir ju alldeles tårögd!
  Otroligt vackra bilder.
  Och musiken är lovely.
  Men vad heter den?
  Och vem gör den?

 50. Beautiful pictures of a beautiful family… This slideshow is amazing! Don´t know what else to say. It brought tears to my eyes. Don´t have a favorite of the pictures but love how they all come together as a whole. The music fits perfectly. Thanks for letting us in and congrats to all four of you!

 51. Ååh vad fint! Varma gratulationer!!

  Din stora kille har samma hårfärg som min lilla tjej…

 52. Alldeles ny läsare av bloggen och så möts jag av det här! Överväldigad och rörd blev jag. Det är så fin känsla i dina bilder. Grattis!

 53. Grattis!! Jag har alltid tyckt att det varit lite överskattat det där med att bilder förmedlar så mycket känslor (beror på mig och inte fotograferna). Men idag måste jag nog ändra åsikt, på några av bilderna på fin fru(?) kunde man verkligen känna alla känslor som var i luften.

  Tack för att du öppnat mitt sinne för denna konst och lycka till med med allt!

 54. Så underbart vackert. Tack Jonas, för att du delar med dig av ditt liv. Din blogg är en lyskraft i bloggsfären. Tack återigen/Marie i Svedala, trogen fan sedan ett år

 55. Joel, ett STORT grattis på födelsedagen! Och självklart gratulationer till mamma, pappa och storebror!

  Väldigt vackra bilder, Jonas. As always. :)

 56. Superfint, jag gråter! Du fotar så sjukt snyggt och tack för det och tack för en bra blogg, men framför allt stort stort grattis till ditt nya fina barn! Storebrors reaktion är helt fascinerande på bilderna :)

 57. Det är så hemskt fint allting. Allt är så vackert tillsammans. Fotot där din äldste son sträcker sig efter sitt nyfödda syskons tår gjorde mig alldeles mållös. Det nådda ända in dit känslorna är som starkast, störst och mest överväldigande. Tårarna rinner ner för kinderna och jag bara förundras över hur du, åter igen, väcker så mycket känslor genom dina bilder.
  All lycka till er!

 58. Grattis till tillskottet! Underbara bilder, underbart vacker flickvän och underbart vackra barn. Tack för att du delade med dig av bilderna från en så vacker händelse :)

 59. Första inlägget jag gör efter att ha följt din blogg i flera, flera år. Kan nu inte låta bli att säga: grattis!

 60. Tror inte jag blivit så rörd sen jag födde mina egna barn… Så vackra de är – din kvinna, dina barn, dina bilder…
  Grattis!

 61. Har sen en tid tillbaka kommit till insikt att jag nog inte vill ha barn. Men det här får mig nästan att ändra mig. Så gudomligt vackert så jag fick tårar i ögonen från första bild. Grattis.

 62. Åh, vad fint! Grattis. Jag är cokså svårt rörd. Min sjuårige son kom förbi när jag tittade och kollade vad det var jag såg på. han sa “Coolt! Finns det inga bilder när de knullar också?”. Haha! han är nog lite undrande inför det där med hur barn blir till och ville mest se hur man gör.

 63. Gratulerar till den nya familjemedlemmen!!! Tusen tack för att ni låter mig bli delaktig! Jag önskar er all lycka! Måste få berätta att detta satte slutklämmen på en mycket bra men känslosam vecka för mig.

 64. Underbara vackra liv, välkommen till världen!

  Sitter här med hjärtsnörp och torkar en tår (eller två). Du fru är en riktig trooper och att hon lyckades föda och se så fräsch ut är inte illa pinkat! Nu har ni att göra, julafton två gånger i år med andra ord.

  Jag jublar över din fotokonst och önskar er ett stort grattis!

 65. Grattis till Er nya familjemedlem! Nu ärnu tvåbarnsföräldrar och Noah storebror!

 66. Grattis från en trogen läsare. Fantastiskt bildspel.. kommer vara så kul att ha sen ju äldre dom båda blir. Grattis igen! -tilly

 67. That’s just magic man. Congratulations! I wish you and your family all the best.
  By the way, your son seems to be eating all the time. When you could do that with a clean conscious, those were the days.

 68. Grattis! Vilken fin liten bebbe! Jag har grinat ögonen ur led.
  Sköt om er och tack för världens ballaste blogg!

 69. Jovisst, jobba, ta en sushi, måla naglarna och sen smågråta såhär på fredagseftermiddagen är ju alltid trevligt

 70. grattis till nytillskottet i familjen jonas! det är så mycket kärlek och värme i ditt bildspel att jag blir helt tagen, fantastiskt.

ADD A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *